Testare 101 zile

Serviciul Mobonline Testare 101 de zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comert la distanta, ci vine in completarea lui, in beneficiul clientilor Mobonline. Categoria de produse cu conditii speciale de retur:

Saltele (produsele enumerate mai jos) pot fi returnate in termen de 101 zile de la livrarea comenzii, cu conditiile ca:

  • returul si produsul indeplineste Conditiile generale pentru retur detaliat mai sus;
  • clientul trimite poze datate despre produs cu maxim o zi inainte de returnare (pe poze trebuie sa apare data exacta cand au fost facute) si poze despre produs dupa ambalare in folia de impachetare asigurat de Mobonline;
  • produsul sa fie impachetat intr-o folie de plastic care sa nu fie rupta sau vizibil deteriorata (poza trimisa la info@mobonline.ro);
  • clientul cheama curierul ales de el si trimite inapoi produsul pe cheltuielile sale. Mobonline nu ajuta la trimiterea produsului, la alegerea sau chemarea curierului si nu suporta cheltuiala transportului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile dupa ajungerea produsului inapoi in depozit. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revanduta, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Atentie! Saltelele trimise inapoi in cadrul programului Testare 101 de zile trebuie sa ajunga inapoi in stare impecabila (fara urme de folosire, curate, fara sa fie indoite in doua) pentru a putea beneficia de rambursarea contravalorii lor.

Saltele care intra in Conditii speciale de retur:

1. Saltea Ortopedica Bedora Intense Memory

2. Saltea Ortopedica Bedora Ice Touch

3. Saltea Super Ortopedica Green Future Hotel Line Memory Pocket iSomn

4. Saltea Ortopedica Green Future Silver Active

5. Saltea Ortopedica Green Future Hotel Line Deluxe Memory Pocket

6. Saltea Ortopedica Green Future Endurance Pocket

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului mobonline.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, astfel garantam sprijin in perioada garantiei. Pe foaia de garantie gasiti nr. telefon call center unde pot fi facute sesizari sau direct pe numarul de telefon 0743143144. Puteti sa ne adresati si prin email pe adresa: info@mobonline.ro.