Cand trebuie sa schimbi salteaua?

Cand trebuie sa schimbi salteaua?

Salteaua iţi da semnale care, interpretate corect iti spun „Schimba-ma!”. Dar e greu sa-ţi dai seama cu exactitate momentul in care trebuie sa iţi schimbi salteaua. Tocmai de aceea iţi prezentam 5 semne, mai exact 5 indicii ca ar trebui sa achiziţionezi o saltea noua.

1.
Daca te „rasuceşti” şi te „foieşti” in pat şi nu ai probleme de sanatate Poţi judeca prin eliminare: ai mancat ceva greu la cina? Nu. E frig sau cald in dormitor? Nu. Ai probleme cu coloana, urmezi un tratament sau mergi la medic? Nu. Atunci salteaua ar trebui „pusa sub acuzare”. Somnul odihnitor protejeaza sanatatea fizica si mintala, duce la bunastare emotionala, creste calitatea vietii noastre.

2.
Daca salteaua nu s-a uzat, in schimb s-a schimbat corpul tau, iti propunem folosirea unei topper pentru a beneficia de confortul dorit.

3.
Undeva exista o saltea 100% pentru tine. In ce proporţie ţi se potriveşte actuala ta saltea? In ultimii ani, gama de saltele s-a diversificat intr-atat incat modelele existente acopera orice deziderat, fie el exotic sau imposibil in urma cu caţiva ani. In plus, inovaţiile tehnologice iţi pot oferi la o saltea chiar mai mult decat te aştepţi. Salteaua Viktus asigura confort ortopedic si anatomic, stabilitate ridicata, musculatura relaxata pentru un somn excelent.

4.
Te sufoci, te imbolnaveşti mai uşor sau devii alergic? Pot fi particulele nocive si microbii din aer sau poate fi salteaua ta. Cand vrei sa afli cauza pentru pericolele invizibile ce iţi pun in pericol sanatatea, nu poţi judeca prin eliminare, ci prin adaugare. Pot fi mai mulţi factori şi trebuie sa ii gaseşti pe toţi. Trebuie sa ştii ca salteaua ta poate ascunde acarieni, alergeni, particule nesanatoase de care nu mai ai cum sa scapi. Salteaua Green Future Endurance Pocket cu husa realizata din tesatura hipoalergenica, de calitate superioara.

5.
Salteaua te poate inşela. O „relaţie” mai lunga de 7 ani cu ea se va termina printr-o desparţire dureroasa pentru tine. Poate fi cea mai minunata saltea, pur şi simplu dupa aproximativ 7 ani, performanţele ei scad simţitor, chiar daca nu observi acest lucru. Obişnuit cu capriciile ei, vei dormi in continuare pe ea, fara sa realizezi ca are de suferit calitatea somnului tau şi, drept urmare, calitatea vieţii tale. Salteaua Green Future Aloe Vera Pocket este special conceput pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

Fii rezonabil şi gandeşte-te la inlocuire, pentru a simţi din nou beneficiile odihnitoare ale somnului. Investeste in sanatea Ta!

 

O zi frumoasa incepe noaptea