Blog

Responsabilitate. Conștientizare. Sustenabilitate.

Ți-ai fi imaginat vreodată că alegerea unei saltele bune poate servi ca prim pas nu doar pentru un somn odihnitor, dar și către un viitor mai sustenabil? Experții de la mobonline.ro împărtășesc cu tine cum să îmbini confortul, calitatea și conștiința ecologică! Importanța consultanței personalizate Salteaua perfectă nu este doar garanția unui somn liniștit, ci și a […]

Saltea Dual Confort Bedora Fitt Musetel Cocos

Este recomandata celor care doresc un somn sanatos, o sustinere corecta a corpului si eliminarea punctelor de presiune (datorita materialului cu memorie), dar si un suport ideal de sustinere a coloanei pentru evitarea sau ameliorarea problemelor medicale sau a durerilor de spate. Aceasta saltea are doua fete (medie si tare), 24 cm inaltime (+/-1 cm)

Cum să alegi salteaua ideală pentru tine?

Odihna excelentă și somnul nocturn odihnitor sunt importante pentru performanța zilnică și bunăstarea generală. În continuare, poți citi în detaliu despre somnul ideal, inclusiv despre ce saltea ar trebui să alegi pentru cea mai bună odihnă pe timpul nopții, deoarece legătura dintre calitatea somnului și saltea este incontestabilă.

Poziția de somn – 100 de secrete pentru un somn de vis

Specialiștii care studiază legătura dintre poziția pe care o ai în timp ce dormi și calitatea somnului au ajuns la concluzia că cel mai bine este să dormi într-o parte, în poziția fetală pe care ai avut-o în pântecul mamei. Se pare că așa, indifernet că dormi pe partea stângă sau pe cea dreaptă, te relaxezi cel ami bine, iar organele interne funcționează perfect.

Umiditatea – 100 de secrete pentru un somn de vis

Nici prea puțină umiditate, dar nici prea multă nu sunt benfice pentru sănătate și pentru un somn de calitate. Când umiditatea în cameră depășește 80%, apare mucegaiul și se dezvoltă microorganismele care provoacă astm și alergii.