Blog

Munca - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 18.06.2019.

Evita sa faci activitati care iti stimuleaza creierul chiar inainte sa te culci. Nu e o idee buna sa muncesti inainte de culcare, pentru ca efortul intelectual determina corpul sa secrete cortisol, hormonul stresului, care creste starea de alerta a organismului.

Tehnologia - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 12.06.2019.

Fa lumina mai mica si renunta sa mai privesti la tv, laptop sau telefon cu aproximativ o ora inainte de culcare. Lumina electronicelor este un stimulent puternic pentru creier si il mentine treaz si in alerta, fapt care ingreuneaza procesul de adormire.

Saltele cu spuma vs. saltele pe arcuri

Publicat pe 09.04.2019.

Stim cu totii persoanele acelea care, chiar daca se trezesc cu noaptea in cap, sunt odihnite, energice si mereu cu zambetul pe buze. Ne tot intrebam daca exista vreun motiv anume pentru care reusesc sa fie atat de fresh, dar nu reusim sa ne dam seama.

Hai sa sustinem impreuna economia Romaniei!

Publicat pe 30.11.2018.

Mobonline este un site care comercializează exclusiv produse fabricate în România. Ne propunem să ajungem în casa ta cu produse făcute cu pricepere și dedicare. Suntem pregătiti să facem față oricărei provocări pe plan profesional, iar dacă o să avem mici scăpări, suntem deschiși sugestiilor tale.