Blog

Tehnologia - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 12.06.2019.

Fa lumina mai mica si renunta sa mai privesti la tv, laptop sau telefon cu aproximativ o ora inainte de culcare. Lumina electronicelor este un stimulent puternic pentru creier si il mentine treaz si in alerta, fapt care ingreuneaza procesul de adormire.

Saltele cu spuma vs. saltele pe arcuri

Publicat pe 09.04.2019.

Stim cu totii persoanele acelea care, chiar daca se trezesc cu noaptea in cap, sunt odihnite, energice si mereu cu zambetul pe buze. Ne tot intrebam daca exista vreun motiv anume pentru care reusesc sa fie atat de fresh, dar nu reusim sa ne dam seama.

Hai sa sustinem impreuna economia Romaniei!

Publicat pe 30.11.2018.

Mobonline este un site care comercializează exclusiv produse fabricate în România. Ne propunem să ajungem în casa ta cu produse făcute cu pricepere și dedicare. Suntem pregătiti să facem față oricărei provocări pe plan profesional, iar dacă o să avem mici scăpări, suntem deschiși sugestiilor tale.

Idei pentru un somn odihnitor in sezonul rece

Publicat pe 25.10.2018.

Un somn odihnitor poate fi uneori greu de obtinut, iar motivele sunt variante: de la schimbari de temperatura si, implicit, trecerea la un alt anotimp, pana la diverse afectiuni sau stresul acumulat care ne macina. Din fericire, specialistii sunt pregatiti cu ceva sfaturi care ne pot ajuta sa trecem peste aceste probleme si sa ne bucuram din nou de un somn linistit si relaxant, chiar si iarna.