Blog

Hai sa sustinem impreuna economia Romaniei!

Publicat pe 30.11.2018.

Mobonline este un site care comercializează exclusiv produse fabricate în România. Ne propunem să ajungem în casa ta cu produse făcute cu pricepere și dedicare. Suntem pregătiti să facem față oricărei provocări pe plan profesional, iar dacă o să avem mici scăpări, suntem deschiși sugestiilor tale.

Idei pentru un somn odihnitor in sezonul rece

Publicat pe 25.10.2018.

Un somn odihnitor poate fi uneori greu de obtinut, iar motivele sunt variante: de la schimbari de temperatura si, implicit, trecerea la un alt anotimp, pana la diverse afectiuni sau stresul acumulat care ne macina. Din fericire, specialistii sunt pregatiti cu ceva sfaturi care ne pot ajuta sa trecem peste aceste probleme si sa ne bucuram din nou de un somn linistit si relaxant, chiar si iarna.

Emotiile - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 09.10.2018.

Indiferent de tipul lor, emotiile puternice interfereaza cu capacitatea organismului de a adormi si de a se odihni. Evita discutiile aprinse la ceas de seara, gandurile negative si orice alte surse de stres psihic si emotional, pentru ca determina creierul sa ramana in alerta.

Despre somn

Publicat pe 21.09.2018.

Exista lucruri legate de somn de care probabil nici nu ai auzi. Poti afla acum despre ele in cele ce urmeaza.

Alergii la copii

Publicat pe 18.09.2018.

Alergia reprezinta o reactie de hipersensibilitate dobandita a organismului unei persoane la contactul fie cu anumite substante alergene, care in mod normal sunt inofensive (par, praf, polen, ciocolata, peste, lapte), fie cu un produs medicamentos sau cu o anumita bacterie.

Ceasul - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 13.09.2018.

Cumpara-ti un ceas desteptator si scoate din camera telefonul mobil. Smartphone-urile pot sa fie o sursa de stres pe parcursul zilei si apropierea de ele iti poate cauza anxietate, chiar si atunci cand sunt fara sonor sau pe modul vibratie.