Blog

Publicat pe 19.02.2019.

Cateva piese de suflet sau cateva melodii relaxante, cu sunete din natura, te pregatesc de somn si te ajuta sa adormi mai usor.   Stii de ce? Pentru ca in timp ce asculti, bataile inimii se sincronizeaza cu ritmul piesei. Minimum opt minute ar trebui sa dureze acest moment, pentru ca cinci ii trebuie corpului […]

Hai sa sustinem impreuna economia Romaniei!

Publicat pe 30.11.2018.

Mobonline este un site care comercializează exclusiv produse fabricate în România. Ne propunem să ajungem în casa ta cu produse făcute cu pricepere și dedicare. Suntem pregătiti să facem față oricărei provocări pe plan profesional, iar dacă o să avem mici scăpări, suntem deschiși sugestiilor tale.

Idei pentru un somn odihnitor in sezonul rece

Publicat pe 25.10.2018.

Un somn odihnitor poate fi uneori greu de obtinut, iar motivele sunt variante: de la schimbari de temperatura si, implicit, trecerea la un alt anotimp, pana la diverse afectiuni sau stresul acumulat care ne macina. Din fericire, specialistii sunt pregatiti cu ceva sfaturi care ne pot ajuta sa trecem peste aceste probleme si sa ne bucuram din nou de un somn linistit si relaxant, chiar si iarna.

Emotiile - 100 de secrete pentru un somn de vis

Publicat pe 09.10.2018.

Indiferent de tipul lor, emotiile puternice interfereaza cu capacitatea organismului de a adormi si de a se odihni. Evita discutiile aprinse la ceas de seara, gandurile negative si orice alte surse de stres psihic si emotional, pentru ca determina creierul sa ramana in alerta.

Despre somn

Publicat pe 21.09.2018.

Exista lucruri legate de somn de care probabil nici nu ai auzi. Poti afla acum despre ele in cele ce urmeaza.