Saltele cu spuma vs. saltele pe arcuri

Saltele cu spuma vs. saltele pe arcuri

Stim cu totii persoanele acelea care, chiar daca se trezesc cu noaptea in cap, sunt odihnite, energice si mereu cu zambetul pe buze. Ne tot intrebam daca exista vreun motiv anume pentru care reusesc sa fie atat de fresh, dar nu reusim sa ne dam seama. Dar ce ai spune daca un posibil motiv pentru energia acestora de dimineata se datoreaza produselor de dormit pe care le folosesc seara de seara?

Principalele tipuri de saltele sunt realizate ori dintr-un sistem special de arcuri, ori din spuma. Cele cu arcuri pot contine diferite tipuri de sarma de otel, astfel ca grosimea firului indica gradul de fermitate, iar numarul arcurilor asigura nivelul de stabilitate.

 

Salteaua este poate cel mai important element din intreaga gama a produselor de dormit, in special pentru faptul ca o saltea aleasa in functie de nevoile individuale ale fiecaruia dintre noi poate face minuni cu somnul tau!

 

Fiecare dintre cele doua tipuri de saltele au diverse beneficii de care este bine sa fii constient atunci cand pornesti in cautarea produsul perfect creat pentru nevoile tale!

 

Saltelele din spuma

Sunt perfecte pentru persoanele cu afectiuni ale coloanei deoarece mentin corpul in pozitia corecta. Rolul spumei este de a oferi suportul dedicat fiecarei zone a corpului. Daca vorbim despre spuma cu memorie, trebuie sa stii ca aceasta se adapteaza perfect la temperatura corpului tau si distribuie presiunea in mod egal, imbunatatind circulatia sangelui atat pe timpul somnului cat si ca o consecinta a utilizarii acesteia in mod frecvent. Un beneficiu foarte valoros este si faptul ca acest tip de saltea reduce numarul miscarilor in somn si amplifica numarul orelor de odihna.

 

Saltelele pe arcuri

Ofera o foarte buna sustinere a corpului, fara sa puna presiune pe zonele dureroare, fiind confortabile si durabile din punct de vedere al uzurii. Mai mult decat atat, iti asigura o foarte buna independenta fata de partener si o buna circulatie a aerului in interiorul saltelei.

 

 

Indiferent de saltele, acestea ofera o anumita gama de avantaje, iar acum ca stii care sunt ele depinde doar de tine sa iti analizezi si asculti semnele pe care organismul ti le transmite pentru a putea lua decizia cea mai benefica tie.

 

Un somn confortabil si sanatos iti asigura un zambet larg de dimineata si o stare excelenta pe timpul zilei, asa ca fa o schimbare!